Go-go high – fizetettlen promóció a Mátrának

Szokták kérdezni tőlünk az emberek, hogy mikor szoktunk pihenni, és amúgy szoktunk, de azért az is elég gyakori, hogy a hétvégéket teletömjük nappali programokkal. Valakinek szomorú, más viszont át tudja érezni, hogy van az a kor, amikor a nappali fényes aktivizmus megfizethetetlen, na meg persze embere is válogatja. Szóval én buliajánló helyett szívesen osztok meg olyan élményeket, amiket ti is kipróbálhattok, ha épp még nincs terv a hétvégére, vagy ne talán tán, ajándékötletet kerestek valakinek!

Múlt hétvégén mi épp egy ilyen ajándékkupont lőttünk el – ismét – és a mátrafüredi High-Tech Sportok Bázisán jártunk, ahol is a mountain cart nevű találmányt próbáltuk ki, és bizony kellemesen csalódtunk!

Rengeteg program közül lehet egyébként választani, a teljesség igénye nélkül terepsegway, monsterroller, monsterbike és terepquad is szerepel a repertoárban. Mi a mountaincartot próbáltuk ki, amivel a 7 km-es pályán száguldottunk le a hegytetőről, és azon kívül, hogy – én legalábbis – a bátorságomat és ügyességemet próbára tehettem, valami fantasztikus erdei látképet nézhettem végig testközelből. Utána kicsit sétáltunk is az erdőben, fantasztikus, hogy ilyenkor hányszáz-féle színt rejt a természet!

Nem sok fotó készült magáról az élményről, de remélem kedvcsinálónak ez is elég lesz. Több infót pedig úgyis a honlapon találtok, ha megjött hozzá a kedvetek!

20171021_120806

Ha pedig nem vagytok kéktúra-mágus sportemberek, de szerettek lazábbakat kirándulni, akkor is nagyon ajánlom ezt a környéket – akár kutyával is -, hiszen annyira csodaszép!

Leave a comment